MILETIĆ OTKRIO: 'Nakon godinu dana tuširanja hladnom vodom ujutro i navečer, spreman sam za kupanje i tijekom zime'

Političar Marin Miletić objavio je fotografije na kojima pozira u moru.

Facebook

Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić, na društvenim mrežama je objavio fotografije na kojima pozira u moru.

Facebook 

19. siječanj. Vani je 1* stupanj gospodina Celzijusa. More je na 12. Nakon godinu dana tuširanja hladnom vodom ujutro i navečer, spreman sam za kupanje i tijekom zime. Što ti je glava. I na što je sve spreman naš duh i tijelo? Ali, mi volimo sami sebe staviti u kutije koje su za nas drugi pripremili. Programiraju nas od najranije dobi. Govore nam što je moguće, a što nije moguće. Govore nam gdje su naše granice. Nalažu nam kako da hodamo, što da mislimo i kako da se odijevamo. Traže od nas da se po programiranim pravilima ponašamo u vrtiću, školi, na faksu, na poslu, u crkvi, zajednici, ovdje ili ondje. Žele da hodamo njihovim tračnicama koje su oni tu postavili da njima bude lakše. Ne nama. Njima’, napisao je i dodao:

Kako je lijepo dizati ljestvicu i vidjeti da možemo puno više od onoga što netko drugi misli da nam je moguće činiti. Kako je lijepo biti slobodan od drugih i od onoga što drugi misle da bismo trebali. Prekratak je ovaj život da ne bismo disali punim plućima’.

Facebook 

Miletić je inače poznat po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i dijeli anegdote iz svog privatnog života. Što se tiče njegovog ljubavnog života, političar je već neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom.