HRGA O 'PLESU SA ZVIJEZDAMA': 'Spuca mu ocjenu 2, ma daj! Ako je političar, nije otirač i razlog da ispadaš frajer'

Mirjani Hrgi nije se svidjelo što je Dario Zurovec dobio ocjenu 2 u 'Plesu sa zvijezdama'.

Dražen Kokorić

Sinoć je emitirana prva epizoda nove sezone showa ‘Ples sa zvijezdama’ u kojoj se, među ostalim, natječe gradonačelnik Svete NedeljeDario Zurovec. S mentoricom Helenom Janjušević izveo je cha cha cha, a koreografiju su započeli u stilu presice.

Patrik Macek/PIXSELL 

Dario, ti si prvim plesom već srušio stereotipe. S takvom lakoćom plešeš’, rekla mu je članica žirija Franka Batelić.

Bolji si plesni pozer, nego aktivni plesač. Fascinantno mi je da ne skidaš osmijeh s lica od početka do kraja’, rekao mu je Marko Ciboci.

Zurovec je dobio 18 bodova, a Ciboci mu je dao ocjenu 2. To se nije svidjeloMirjani Hrgi koja se oglasila na Facebooku.

PETAR MAČEK/PIXSELL 

Gledam Ples sa zvijezdama. Nastupa gradonačelnik Sv. Nedelje. Uspješan i simpatičan. Potez hvale vrijedan. Normalan. Narodski. I što se dogodi? Čovjek otpleše, lijepo. I onda - ajde ostali članovi žirija - ali jedan, nakon što ga nagrdi ne biranim riječima, spuca mu ocjenu 2. Ma daj! E, to me nervira’, napisala je i dodala:

Facebook 

Ako je političar, nije otirač i nije razlog da demonstriraš svoju (ne)moć i ispadaš "frajer" tamo gdje ne treba. I takve sitne budalaštine ne daju nam van iz vrtloga društvene negative’.

STORY ARHIVA 

Komentara ispod njezine objave nije nedostajalo.

Taj svima daje takve ocjene. Tak mora. Nije to negativa nego strogoća’, napisao je jedan pratitelj, a Hrga mu je odgovorila: ‘Postoji način da se nešto kaže’.