Trump je glumio u 'Dadilji': Zasmetala mu je jedna stvar pa je imao bizaran zahtjev i onda se morao mijenjati scenarij

Glumica Fran Drescher se 2020. prisjetila Trumpovog gostovanja u seriji 'Dadilja' te je otkrila njegov bizaran zahtjev koji je rezultirao promjenom scenarija.

CBS Collection / Everett / Profimedia

Poznato je da je bivši američki predsjednikDonald Trump glumio u filmu ‘Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku’, no jeste li znali da se pojavio i u legendarnoj seriji ‘Dadilja’? Riječ je o sceni u kojoj Trump dođe u kuću Maxwella Sheffielda, kojeg je utjelovio Charles Shaughnessy.

Fran Fine, koju glumi Fran Drescher, dočekala ga je na vratima, poljubila i rekla ‘Bok Donny’. Zatim ga je uzela za ruku i dovela do Sheffielda kako bi ih upoznala.

Donald Trump, htjela bih da upoznaš… Ma što ja govorim, svi vi zgodni ‘zilijunaši’ se poznajte’, rekla je.

JM HAEDRICH / SIPA PRESS / PROFIMEDIA 

Glumica se 2020. prisjetila Trumpovog gostovanja u seriji te je otkrila njegov bizaran zahjev koji je rezultirao promjenom scenarija.

U toj sceni sam rekla njima dvojici: ‘Oh, svi vi milijunaši ste slični’. Peter, moj bivši muž, dobio je poruku od asistenta Donalda Trumpa u kojoj je pisalo: 'Gospodin Trump nije milijunaš. On je milijarder i željeli bismo da promijenite scenarij'’, ispričala je Drescher u emsijii ‘Late Night With Seth Meyers’.

CBS Collection / Everett / Profimedia 

Ipak, nije se odlučila za riječ ‘milijarder’.

Jer znam da bi Fran svakoga tko je bogat opisala kao milijunaša’, rekla je o svom liku u seriji i dodala: ‘Pa smo ih pitali bi li bilo u redu da napišemo 'zilijunaš' i on je rekao da je to u redu’.

Inače, serija ‘Dadilja’ ima šest sezona, a emitirala se od 1993. do 1996. i u njoj su gostovale brojne poznate osobe.