Bivši američki predsjednik Donald Trump oduvijek je punio medijske stupce zbog svojih skandala i kontroverznih izjava. Poznati političar i biznismen danas ima 77 godina, a mnogi ne znaju kako je izgledao u mladosti.

Donald Trump je bivši američki predsjednik
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Ipak, postoji fotografija iz 1964. na kojoj on pozira za godišnjak vojne akademije u New Yorku. Tad je imao 18 godina, a mnogi su ga jedva prepoznali na fotografiji.

Donald Trump u mladosti
Seth Poppel / Zuma Press / Profimedia 

Kad je u pitanju njegov ljubavni život, Trump je od 2005. u braku sa suprugom Melanijom, a supružnici imaju 17-godišnjeg sina Barrona.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Eva Marie UZCATEGUI / AFP / Profimedia 

Bivša prva dama kao da je nestala - gotovo nikako se ne pojavljuje u javnosti. Ipak, izvori tvrde da i dalje podržava svog supruga unatoč brojnim šuškanjima o razvodu.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Nikakva kontrola, varanje, laganje, krađa, što god, neće to promijeniti. Bila je uz njega i bit će jer je ista kao on. To je potpuno transakcijski brak za oboje. Točno je znala za koga se udala i upozorila ga je da će sve njegove tajne izaći na vidjelo ako se kandidira za predsjednika. Točno je znala u što se upušta. Ona je to prihvatila i nastavlja to prihvaćati. Ljudi bi bili iznenađeni koliko se njih dvoje slažu’, ispričala je njezina bivša savjetnica Winston Wolkoff.