Bivši američki predsjednik Donald Trump opet se našao u fokusu javnosti. Naime, novinar McKay Coppins napisao je biografiju američkog političara, senatora i bivšeg predsjedničkog kandidata Mitta Romneya

Mitt Romney i Donald Trump su američki političari
Yuri Gripas/Pool/CNP/startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

U knjizi ‘Romney: A Reckoning’ Coppins prepričava kako su na jednoj utakmici amerčkog nogometa Romney i Trump bili gosti vlasnika New England Patriotsa Roberta Krafta. Trump je Romneyjevu sinu Joshu Romneyu povjerio svoju namjeru da prekine sa svojom tadašnjom djevojkomMelanijom, pišu strani mediji.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Trump je sjedio pokraj Josha i prstom pokazao na dugonogu brinetu koja je stajala na drugom kraju sobe. ‘Jesi vidio moju djevojku Melaniju?’, pitao je s usiljenim smiješkom na licu. ‘Kad je ostavim, njezin telefon neće prestati zvoniti. Svaki muškarac u New Yorku želi biti s njom’, napisao je Coppins u upravo objavljenoj knjizi.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Donald i Melania u braku su od 2005. te imaju 17-godišnjeg sina Barrona. Ona je u javnosti dosad rijetko govorila, a nakon što je Trump postao predsjednik rekla je da će biti profinjena i pristojna prva dama. To je i bila, no svakim njezinim pojavljivanjem u javnosti sve su glasnija bila šuškanja da ne podnosi Donalda.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Za oko su svima zapeli njezini mali incidenti prema suprugu, poput onoga kad mu u javnosti nije htjela dati ruku, ali i ledeni izrazi lica u Trumpovu društvu kad je često izgledala iznervirano. Neki su govorili da 'izgleda kao životinja zatočena u kavezu'. Nakon što je izgubio drugi mandat na predsjedničkim izborima, šuškalo se da Melania želi razvod, no do danas nije podnijela zahtjev.