Marijana Puljak objavila fotografiju starije kćeri: 'Na putu je da postane znanstvenica, iako da ste je pitali prije...'

Političarka Marijana Puljak objavila je fotografiju svoje starije kćeri Eme.

Facebook

Saborska zastupnica Marijana Puljak na Facebooku je objavila fotografiju svoje starije kćeriEme.

‘Danas, na Međunarodni dan žena i djevojaka u znanosti, slavimo hrabre istraživačice koje su promijenile svijet svojim otkrićima i doprinosima. Odajemo priznanje svim curama koje se bave znanošću, tehnologijom, inženjerstvom i matematikom kojih je još uvijek značajno manje u odnosu na kolege suprotnog spola. I naša Ema je na putu da postane znanstvenica, iako da ste je pitali prije 15-ak godina gdje se vidi u budućnosti, bilo bi sve drugo osim u toj ulozi. Samo hrabro Ema i sve cure. Neka vaša strast i predanost budu inspiracija svim djevojkama koje sanjaju o karijeri u znanosti. P.S. stara slika s njene promocije’, napisala je.

Marijana i njezin suprug, splitski gradonačelnik Ivica Puljak, imaju troje djece – kćeri Emu i Ivu te sina Tomu. Supružnici su nedavno ispratili svoju mlađu kćer Ivu na maturalnu večer. Marijana je objavila fotografije na kojima pozira s kćeri Ivom, mužem Ivicom, sinom Tomom i njegovom djevojkom.

'Ispratili smo Ivu na maturalnu! Netko uživo, a netko prateći je online. Sretno Iva! Uživaj večeras!', napisala je.

Fotografije Marijane i Ivice Puljka pogledajte u galeriji:

Jadran Babić, Facebook Marijana i Ivica Puljak