Na društvenim mrežama kruži snimka na kojima splitski gradonačelnikIvica Puljak spava na sjednici Gradskog vijeća. Političar se oglasio te je na Facebooku objavio snimku za koju tvrdi da je prava.

Na društvenim mrežama se širi lažni video, u kojem ja “ubijam oko”, tj. spavam, na sjednici Gradskog vijeća. Pravi video je ovdje, a ovaj lažni je u komentaru i u njemu je izrezano samo dio slike i par sekundi, te je montiran da se prikaže i širi lažna informacija. No, drago mi je da je sjednica Gradskog vijeća Splita postala tema među našim sugrađanima pa barem i na ovaj način’, napisao je i dodao:

‘Zato ću skrenuti pažnju na to što smo na toj sjednici napravili za Split: usvojen je najveći proračun i pokrenut najveći investicijski ciklus u povijesti Splita, kroz kojeg ćemo: napraviti projekt plaže Žnjan, dovršiti i pokrenuti Tehnološki park, sagraditi 5 novih vrtića, 6 školskih dvorana, proširiti 15-tak škola, napraviti veći broj garaža i komunalnih centara, obnoviti Dom mladih, napraviti par bazena i dvorana na istoku grada, sagraditi Škversku ambulantu, obnoviti Poljud i sagraditi novi stadion na Brodarici i započeti održivi projekt gradnje stanova za dugoročni najam, riješiti promet na Istočnoj obali, započeti gradske projekte Kopilica, Duilovo, Stari Hajdukog plac i Poljud, zazeleniti Split, proširiti pješačke zone, obnoviti Rivu, dovršiti projekt gospodarenja otpadom, uvesti nove linije gradskog prometa, uvesti LED rasvjetu, na krovove javnih objekata staviti solarne elektrane … i još mnogo toga. Ovo su sve projekti koji me drže jako motiviranim, a sigurno ne pospanim. No, očito nekome smeta ova prevelika aktivnost u Splitu pa me želi i na ovako smiješan način diskreditirati’.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Armin Durgut/PIXSELL 

Javila se i njegova supruga, saborska zastupnica Marijana Puljak koja je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj Ivica spava na kauču kod njezine majke na Božić prošle godine.

Molim da ne dijelite lažne slike kako Ivica spava. Ovo je prava slika spavanja, dio božićne serije “kod punice je najljepše”, a uskoro u albumu očekujemo novu epizodu 2023.’, napisala je.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

Podsjetimo, Marijana i Ivica Puljak u braku su od 1995. i imaju troje djece - sina Tomu i kćeri Emu te Ivu.