Splitski gradonačelnik Ivica Puljak i njegova supruga, saborska zastupnica Marijana Puljak, imaju troje djece – sina Tomu i kćeri Emu te Ivu.

Marijana Puljak s djecom
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Tko je starija kći bračnog para Puljak?

Ona se zove Ema, ima 27 godina i živi u Francuskoj, blizu Ženeve. Magistrirala je na FER-u, smjer računarstvo i potom upisala doktorat u Barceloni, otkrio je Ivica u intervjuu za Story prošle godine.

Političar se nedavno pohvalio uspjehom svoje starije kćeri koja je izrasla u pravu ljepoticu.

'Naša Ema je upravo održala predavanje “Kvantno računarstvo: tehnologija koja će promijeniti svijet”, u okviru Dump Days na FESB-u. Sestra, brat, mama i tata su posebno ponosni. Bravo Ema!', napisao je u opis fotografije na ka kojoj Ema drži predavanje.

Njegova supruga Marijana je pak u ožujku otkrila što joj je starija kći priredila za Dan žena.

Kad imaš kćer turbo organizatoricu, koja iz daleke Ženeve upregne brata u Zagrebu, onda te nakon 12 sati rasprave u Saboru ovo dočeka doma za Dan žena. So sweet!’, napisala je u opis fotografije cvijeća.

Jednom prilikom objavila je video u kojem je zaplesala s Emom. Majka i kći pridružile su se popularnom trendu na ovoj društvenoj mreži u sklopu kojeg su izvele ples uz pjesmu 'Green Green Grass', Georgea Ezre.

@marijanapuljak Happy Easter! #greengreengrass#bluebluesky#tiktoktrending#happyeaster#motherdaughter♬ Green Green Grass (Sped-Up) - George Ezra

Snimka je skupila hrpu pregleda, a pratitelji su ih pohvalili.