OVAKO MELANIA ODRŽAVA MLADOLIKOST: Svaki dan započinje istom namirnicom i ima jedan cilj

Melania Trump ima njegovan izgled, a to ne može zahvaliti samo sreći ili dobrim genima, već i zdravim navikama koje striktno slijedi.

Zak BENNETT / AFP / Profimedia

Supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, 53-godišnja Melania Trump, plijeni pažnju gdje god se pojavi. Iako je ušla u šesto desetljeće, ima vitku liniju na kojoj joj mogu pozavidjeti i duplo mlađe dame. Osim toga, Melania se može pohvaliti njegovanim izgledom.

Profimedia 

Naravno, to ne može zahvaliti samo sreći ili dobrim genima, već i zdravim navikama koje striktno slijedi. Bivša prva dama Amerike jako vodi računa o tome što unosi u organizam od namirnica i ima svoja pravila kojima se rukovodi.

Profimedia 

Svaki dan započinje istom namirnicom

Melania ne propušta zdrav doručak. Na njezinom jutarnjem meniju nalazi se smoothie i zobena kaša koja ima visok sadržaj vlakna, otkrila je u jednom prilikom za 'GQ' magazin.

Profimedia 

Svakodnevno pojede najmanje sedam voćki

Melania konzumira mnogo voća i vitamina. U jednom intervjuu je izjavila kako je njezin dnevni cilj pojesti najmanje sedam voćki.

Profimedia 

Ne zabranjuje sebi ništa

Zbog dobrog izgleda, mnogi ljudi misle da Melania ne unosi šećer u organizam. Ali, to nije istina.

Profimedia 

'Nemam uobičajen slatkiš koji uvijek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom tijelu', otkrila je jednom prilikom i priznala kako ponekad voli pojesti sladoled, sve dok je on 'u ravnoteži sa zdravom hranom'.

Profimedia 

Unosi dovoljno tekućine

Vrlo joj je bitno i da tijekom dana unosi dovoljno tekućine, naročito vode, kako bi ostala hidrirana. Nikad ne jede masnu ili kaloričnu hranu. Nakon što je rodila sina Barrona i izgubila višak kilograma nakon porođaja, priznala je da su joj zdrava prehrana i pilates dva-tri puta tjedno pomogli da se vrati u staru formu.