Supruga bogatog poduzetnika Rickyja Andradea, 23-godišnja Linda Andrade, na Instagramu je objavila romantične fotografije na kojima pozira s mužem na terasi restorana u Dubaiju.

Kad brojim svoje blagoslove, tebe brojim dvaput’, stavila je u o opis objave na kojoj se supružnici drže za ruku.

Pratitelji su im poručili da su predivan par. Inače, Linda se na društvenim mrežama voli pohvaliti luksuznim načinom života, a nedavno je ‘skoknula’ do elitnog hotela u kojem je naručila kavu od 24-karatnog zlata. Da, dobro ste pročitali.

Linda Andrade popila je kavu od 24-karatnog zlata
Instagram 

Njezin suprug Ricky Andrade vlasnik je Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura). Redovito svojoj supruzi daje džeparac.

Linda Andrade je supruga milijunaša Rickyja Andradea
Instagram 

Nikad u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako platiti stanarinu’, izjavila je ova kućanica iz Dubaija, piše Daily Star.

Vjerujem da su moderne veze u kojima se sve dijeli pola-pola nesretne. To nije prirodno’, dodala je.

No njezina obitelj izrazila je zabrinutost zbog njenog načina života. Naime, Linda je odustala od liječničke karijere kako bi se udala s 19 godina, što je za njih kontroverzan izbor.

Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Oduvijek je želio da budem liječnica i to je bio i moj san. No, trenutno sam usredotočena na svoj brak. Potrebno je puno povjerenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako bi se brinuli za muškarca’, rekla je.