Slovenski milijunaš poznatiji po nadimku 'kralj Celja' oženio je srpsku porno glumicu, starletu i reality zvijezdu Nevenu Hot, piše Telegraf.rs. Sad su se pojavile fotografije s jahte gdje je priređena svečana ceremonija. Fotografije s vjenčanja možete pogledati OVDJE.

Četrdesetogodišnji 'kralj Celja' dobio je nadimak po tome što se već preko 20 godina uspješno bavi trgovanjem zlatom, a da ‘pliva u novcu’ govori i činjenica da je zabava povodom vjenčanja upriličena na glamuroznom brodu koji je plovio jezerom Bled u Sloveniji.

Za potrebe svadbe je ovaj tjedan stiglo 1 200 tulipana iz Nizozemske, a pored kuhara iz Slovenije, na jahti su bili i kuhari iz Indonezije te Srbije. Detalj koji je posebno skrenuo pažnju bio je nakit koji je mladoženja poklonio Neveni, a kako se navodi, okitio ju je s najmanje kilogram zlata.

Mladenka je za vjenčanje nosila bijelu elegantnu haljinu iz najnovije kolekcije Vere Wang, dok su burme od 30.000 dolara izrađene u Celju upotpunile outfit. Slovenski poduzetnik pored dvije firme u Sloveniji ima i svoja zastupništva u Abu Dhabiju, Tokiju i Orleansu, piše 24sedam.rs.