Bivša savjetnica Kolinde Grabar Kitarović, Mirjana Hrga, nije dugo mirovala na Facebooku. U najnovijoj objavi osvrnula se na predsjednika Zorana Milanovića. Naime, oduševio ju je njegov odgovor novinaru s kojim se danas raspravljao tijekom izjave za medije.

Ne znate ništa, svijeta niste vidjeli, niste razgovarali s važnim ljudima. Mi nismo ravnopravni sugovornici. Ostrašćeni ste amater’, rekao je predsjednik Milanović novinaru (...). Zabavnije od Netflixa. "Ostrašćeni amater". Hit’, napisala je Hrga na društvenoj mreži.

Facebook status Mirjane Hrge o Zoranu Milanoviću
Facebook 

Kad pomislim tko sve i što radi danas, a zove se novinarima i u pravu je! Koliko god zna biti neobuzdan u izjavama’, komentirala je njezinu objavu jedna pratiteljica, a ona joj je odgovorila:

Umirem od smijeha! Kolike sam i sama zamolila da redakciju zamjene modnom pistom. Ne kažem da je to u slučaju ovog kolege, ali moram priznati - nedostajao mi je taj izraz. Da "ostrašćeni amater"! Što nije ludo?’, odgovorila je Hrga.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
PETAR MAČEK/PIXSELL 

Adekvatan i primjenjiv 100 %.... ne znam kome ga je uputio i je li ga kolega zasluženo dobio, ali za veliku većinu od sada evo ja ga usvajam’, dodala je pratiteljica.

I ja (btw kolega koji je dobio porciju spada u skupinu radišnijih kolega, svemirski brod za ove kojima bih ja prišila istu)’, zaključila je Hrga.

Facebook status Mirjane Hrge o Zoranu Milanoviću
Facebook 

Inače, nedavno je u intervjuu za Story, među ostalim, progovorila o svojim objavama na društvenim mrežama.

Ne bavim se time kakve reakcije izazivaju moji statusi. Uistinu. Ne čitam, ne pratim, ne zanima me. Nije mi interes izazvati reakciju i zbog toga biti slavna. Ja sam svoje naslovnice imala i nemam potrebu za takvim isticanjem’, objasnila je.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
STORY ARHIVA 

A evo što je rekla je li se ikad bojala reći što misli.

Zašto bih? Oprezno sam gradila svoj život i radom stekla slobodu da mogu konzumirati svoje pravo na mišljenje. Nitko me ne plaća, nikada me nitko nije potkupio pa me ne može ni ucjenjivati. Nikome nisam dužna. Sve sam u životu radila iz uvjerenja i stekla iskustvo koje mi danas pomaže jasnije vidjeti’, poručila je.