Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIRJANA HRGA: 'Hrvati su nemilosrdna nacija. Sad je na udaru on. Nisam njegov glasač, ali...'

Mirjana Hrga se u novoj objavi na Facebooku osvrnula na zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića kojeg su mnogi kritizirali nakon štrajka radnika Čistoće.

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: PETAR MAČEK/PIXSELL

Štrajk radnika Čistoće Zagreb ovih dana bio je glavna tema u Hrvatskoj, a oči su bile uprte u zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića koji je pregovarao s radnicima jer su htjeli bolje uvjete rada. Dogovor je na kraju postignut, štrajk je prekinut, a Mirjana Hrga se osvrnula Tomaševića kojeg su mnogi kritizirali.

 Tomislav Tomašević je zagrebački gradonačelnik Izvor: EMICA ELVEDJI/PIXSELL

Hrvati su u nezanemarivom postotku fakat nemilosrdna nacija. Sad je na udaru zagrebački gradonačelnik. Nisam glasač Tomaševića, ali toliko nekog prizemnog prizvuka u kritici koji veze nema s političkim i građanskim... Ako mu (kao što neki sumnjaju) politički protivnici pakiraju na ovakvoj temi, zašto misle da će njima biti bolje kad jednom dobiju priliku...’, napisala je na Facebooku.

 Mirjana Hrga o Tomislavu Tomaševiću Izvor: Facebook

Komentara ispod njezine objave nije nedostajalo.

‘Pa ne misle ništa.. uvijek na površini i uvijek kritika.. tipično.. ps nisam ni ja glasač, ima on i druge teme koje nisu obrađene, čak bih rekla - ni načete’, napisala je jedna pratiteljica, a Hrga joj je odgovorila: ‘Ne znam za teme. Ne bavim se čovjekom’.

 Mirjana Hrga o Tomislavu Tomaševiću Izvor: Facebook

‘Mirjana, pa ta glupost kod nas da smo uvijek protiv, pa ko god bio taj koji je drugi izbor, to će nas koštati uvijek. Lako je prigovarati bilo (Bandiću u ovom slučaju), al evo sad gdje smo... pa to što svi misle da je sve lako i da svako može, ne isto nego bolje... da ih vidimo da li možete sad... A i svatko ko dođe na poziciju mora biti napadan uvijek očito, barem u Hrvata. Kakav god bio, imao je i mozga i mu*a i sposobnosti. Ajmo sad, nađite boljega...’, smatra Hrgin pratitelj kojem je Hrga odgovorila: ‘Uvijek kažem - lako je misliti. Teško je provesti’.

 Mirjana Hrga o Tomislavu Tomaševiću Izvor: Facebook

Mirjana Hrga, kunem ti se da su TT i njegovi partneri ideološki najštetnija ekipa u Hrvatskoj. Ako to velim ja, koji ne može vidjeti Plenkovićev HDZ ni nacrtan, a na SDP ne trošim riječi, onda bi moja tvrdnja mogla imati neku težinu’, još je jedan od komentara.

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: STORY ARHIVA

‘Moguće je. Meni se jednostavno ne sviđa ismijavanje. Ono u konačnici izazove kontra efekt. S jedne strane bijes onog koji vlada (jer je povrijeđen) a s druge, kod dijela birača milost. Mislim da kritika treba imati sadržaj, ali i stil i mjeru’, zaključila je Hrga.

 Mirjana Hrga o Tomislavu Tomaševiću Izvor: Facebook

Podsjetimo, Tomislav Tomašević jučer je odjenuo žutu uniformu Čistoće te je s radnicima otišao na teren i skupljao smeće.


Kritike je, među ostalim, dobio zato što su neki ovaj potez usporedili s ponašanjem pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je nerijetko radio slične stvari.

Povezane Vijesti