Posvojena kći jednog od najbogatijih SrbinaFilipa Zeptera, Emma Zepter, 'raspametila' je obožavatelje na Instagramu. Naime, objavila je video koji krene tako što ona namješta grudi u crvenom korzet grudnjaku. Nakon toga je obukla čizme i nabacila jaknu, a snimka završi njezin zavodljivim gledanjem u kameru.

Komentara nije nedostajalo, a jedan ju je posebno nasmijao.

'Dobra ko i lonci koje tata prodaje', napisao je jedan pratitelj, a ona mu je odgovorila s emotikonima koji plaču od smijeha.

Drugi pratitelj je dodao: ‘Lonci su mnogo bolji iskreno’, na što mu je ona napisala: ‘Lonci su zakon’.

Emma Zepter je kći najbogatijeg Srbina Filipa Zeptera
Instagram 

22-godišnju Emmu na Instagramu prati 14 tisuća fanova. Luksuzne vile, avioni, bazeni i putovanja česte su teme njezinih objava na popularnoj društvenoj mreži.

Novac ne može kupiti sreću, ali radije bih plakala na jahti', napisala je jednom prilikom Emma koja očito uživa u luksuzu kojim je okružena.

O njezinom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da studira psihologiju u Londonu. Njezinog oca Filipa Zeptera časopis Forbes je proglasio najbogatijim čovjekom u Srbiji na listi svjetskih milijardera za 2016. godinu. Njegovo bogatstvo tada se procijenilo na pet milijardi dolara.

Filip Zepter s kćeri Emmom
Instagram 

Filip je poduzetničkim duhom vidio priliku u prodaji posuđa 'Zepter', a u toj je industriji ostao sve do danas i zaradio bogatstvo o kojem ‘obični smrtnici’ mogu samo sanjati.