Godina 2024. je pred vratima, a mi smo se prisjetili koje su se poznate hrvatske moćnice udale u 2023.

Josipa Rimac

Bivša kninska gradonačelnicaJosipa Čulina ex Rimac udala se u lipnju za svoga dečka Josipa Pleslića. Vjenčanje je održano na Opatu na Kornatima u intimnom krugu od 20 ljudi.

Za svečani dan Josipa je odabrala bijelu dugu vjenčanicu bez ikakvih ukrasa i detalja. Njezin odabranik je markantni bivši agent SOA-e, Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom.

Josipa Rimac i Josip Pleslić su u braku
Facebook 

Josipa iza sebe ima brak s Danijelom Rimcom. Za njega se udala kad je imala 20 godina, a par je dobio kćer Katju.

Martina Ravlić

U travnju se danima pisalo o luksuznoj svadbi poduzetnice Martine Ravlić, kćeri uspješnog slavonskog biznismena i Darka Marijanovića, vlasnika poznatog hotela u Vodicama.

Martina Ravlić i Darko Marijanović imali su luksuzno vjenčanje
Dušan Mirković/Požega.eu 

Svadba je održana u svečanoj sali u Velikoj, a uzvanike su zabavljali Lepa Brena, Petar Grašo, Tamburaški sastav Sokak iz Đakova te Glazbeni sastav Marcipan iz Novog Sada.

Lepa Brena pjevala je na svadbi Martine Ravlić i Darka Marijanovića
Dušan Mirković/Požega.eu 

'Što se zapravo desilo, čime smo privukli toliku pažnju? Jasno nam je da su i Petar Grašo i Lepa Brena tu bili ključni, s nekih drugih strana nam dolazi da smo nas dvoje neki energičan par koji je valjda doprinio svemu tome, ali svejedno nam još uvijek nije jasno', rekla je za IN magazin Martina koja je 2017. ušla među top pet poduzetnika godine.

Jovana Puhalo

Jovana Puhalo, koju je javnost upamtila kao odvjetnicu Zorana Mamića na suđenju reperima Vojku V i Grši, udala se u studenom u Veneciji za partnera Marka Pezera. Sretnu vijest otkrio je fotografski duo Danilo Vasić i Katarina Sharon Macut Vasić, na sceni poznatijih kao fotografski duo Danilo&Sharon.

'Ovdje smo zbog jako intimnog vjenčanja na kojem će biti 11 ljudi. Tijekom sezone ne možemo snimati tako mala slavlja, no zato volimo zime jer možemo prihvatiti i snimanja tako malih i intimnih vjenčanja. Jako sam sretna što sam ovdje i nadam se da će vam se svidjeti rezultat', poručila je Katarina Sharon u Instagram Reelsu u kojem su se izmjenjivale fotografije mladenke i mladoženje.