Bivša kninska gradonačelnika Josipa Čulina ex Rimac udala se za svoga dečka Josipa Pleslića.

Za svečani dan političarka je odabrala bijelu dugu vjenčanicu bez ikakvih ukrasa i detalja. Kosa joj je padala na ramena u blagim valovima.

Vjenčanje je održano na Opatu na Kornatima u intimnom krugu od 20 ljudi.

Josipin odabranik je markantni bivši agent SOA-e Josip Pleslić.

Josipa Rimac dala je intervju nakon dvije i pol godine
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Josipa više nije Rimac jer je vratila djevojačko prezime nakon što se nedavno razvela od supruga Danijela Rimca. Za njega se udala kad je imala 20 godina, a par je dobio kćer Katju.

U rujnu 2020. izašla je istražnog zatvora u Remetincu gdje je nakon uhićenja zbog sumnji u korupciju provela četiri mjeseca. Vrijeme u zatvoru je pametno iskoristila pa je napisala knjigu 'Mater i ćaća pet kćeri', a istu je posvetila majci koja je preminula od koronavirusa.

Josipa Rimac dala je intervju nakon dvije i pol godine
Story 

Pleslić, Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom, bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zabrežnjev koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a onda je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal. Zatim je zaglavio zbog bube u automobilu bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice, no nakon izlaska iz zatvora počeo je razvijati biznis, ali i odnos s Josipom Rimac.