PRELIJEPA UNUKA NAJBOGATIJE HRVATICE: Objavila je fotografiju poznate bake i otkrila kako provode vrijeme

Tea Slavica je na društvenoj mreži objavila fotografiju svoje poznate bake Zdenke Infeld.

Instagram

Mnogi ne znaju da je bivša manekenka Tea Slavica unuka Zdenke Infeld, jedne od najbogatijih Hrvatica. Sad je na Instagramu objavila fotografiju svoje poznate bake s kojom je pila koktel na terasi kafića.

Vrijeme je za Aperol Spritz s bakom’, napisala je.

Instagram 

Inače, Tea je o svojoj baki progovorila u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

'Baka Zdenka vodi bečku tvornicu Thomastik Infeld, koja je jedan od najvećih proizvođača žica za gudačka i trzajuća glazbala na svijetu i ove je godine proslavila stotu obljetnicu. Dolazim iz umjetničke obitelji. Baka ima kolekciju od 14.000 slika, a cijela obitelj uživa u umjetnosti, glazbi, kulturi opere. Moj dida Peter Infeld bio je operni pjevač', ispričala je 2019. za Jutarnji list.

Njezina velika strast je jahanje.

‘Jahanje je moja ljubav od djetinjstva. Nisam imala lutke i barbike kao druge djevojčice, moje su igračke uvijek bili konji, plišani, plastični... A onda mi je, kada sam imala 15 godina, baka ispunila želju i kupila konja. Prije toga sam se već tri godine bavila jahanjem engleskih konja, čak sam i pala s jednog. Digla sam se i nisam imala teže ozlijede, ali mama nije bila presretna i nije htjela da se profesionalno bavim jahanjem’, rekla je i dodala:

Bavila sam se nizom sportova - tenisom, plesom, jahanjem, veslanjem, skijanjem i bordanjem - ali škola mi je, a sada faks, uvijek na prvome mjestu. Više se vidim u biznisu jer me to najviše zanima. Voljela bih se usmjeriti na područje financija. Nadam se da ću se prvo sama dokazati u tom svijetu, a kada postignem uspjehe, nastavit ću raditi u obiteljskoj tvrtki’.

Robert Gašpert 

Tea, inače bivša djevojka dinamovca Brune Petkovića, nedavno je imala razlog za slavlje - diplomirala je međunarodno poslovanje na Rochester Institute of Technology u Zagrebu.

Na Instagramu je objavila fotografije s promocije, a pratitelji su joj u komentarima čestitali.