BILL GATES LJUBI UDOVICU PRIJATELJA: Nakon ružnog razvoda, milijarder je godinu dana skrivao novu vezu

Bill Gates i Paula Hurd zajedno su gledali muško pojedinačno finale na Australian Openu u Melbourneu.

Profimedia

Čini se da milijarder Bill Gates (67) nakon razvoda ponovno ljubi. Osnivač Microsofta snimljen je sa svojom navodnom novom djevojkom Paulom Hurd (60), udovicom Marka Hurda, pokojnog izvršnog direktora Oraclea i bivšeg šefa Hewlett-Packarda. Golupčići su gledali muško pojedinačno finale na Australian Openu u Melbourneu u Australiji.

Profimedia 

Opće je poznato da su Bill Gates i Paula Hurd u vezi, ali ona još nije upoznala njegovu djecu’, rekao je izvor za People.

Ovo nije prvi put da su ih kamere ‘ulovile’ s obzirom na to da vole tenis i posjećuju teniske turnire. Ranije su snimljeni kako gledaju turnir 'Laver Cup 2022.' u O2 Areni u Londonu u rujnu. Navodno su zajedno više od godinu dana.

Profimedia 

Bivši suprug Paule Hurd, Mark Hud, preminuo je 2019. nakon duge i teške bolesti. Imao je 62 godine. On i Paula u braku su bili oko 30 godina i dobili dvije kćeri. Što se tiče Gatesa, on se 2021. razveo od Melinde Gates nakon 27 godina braka. Imaju troje djece. Navodno su Gates i Hud bili prijatelji.

Profimedia 

'Nakon dugog razmišljanja i rada na našoj vezi, donijeli smo odluku o razvodu braka. U proteklih 27 godina odgojili smo troje nevjerojatne djece i postavili temelje koji ljudima širom svijeta omogućavaju da vode produktivan i zdrav život. Nastavit ćemo da radimo zajedno u zakladi, ali više ne možemo rasti zajedno kao par. Tražimo poštivanje naše privatnosti dok pokušavamo krenuti dalje u ovom novom životu', stoji u zajedničkoj poruci Billa i Melinde iz 2021. na Twitteru.

Gates je varao bivšu suprugu, a navodno je i seksualno uznemiravao zaposlenice.