MILIJARDER U RIJETKOM IZLASKU SA SINOM: Dobio je 10 djece, jedno nije preživjelo, a njemu je mijenjao ime

Elon Musk je na utakmicu Super Bowla poveo svog sina X Æ A-Xii.

Profimedia

Milijarder Elon Musk nije propustio najveću utakmicu godine na Super Bowlu. Kamere su ga ‘ulovile’ dok je ulazio na stadion, a njim je bio njegov sin X Æ A-Xii kojeg je dobio s pjevačicom Grimes.

Profimedia 

Musk je mališana nosio u naručju, a kasnije ga je podignuo na ramena. I dok je milijarder imao tamnu odjevnu kombinaciju, njegov nasljednik nosio je svijetlu odjeću.

Profimedia 

Budući da Elon gotovo nikad ne pokazuje svoju djecu, ovakve fotografije su rijetkost. S njim je na tribinama bio još jedan milijarder, medijski magnat Rupert Murdoch.

Profimedia 

Inače, kada su Musk i Grimes dobili sina 2020., dali su mu ime X Æ A-12. Budući da to ime nije u skladu sa zakonima u Kaliforniji, morali su ga promijeniti pa su ga nazvali X Æ A-Xii. Dječak sada ima jednako bizarno ime, a Grimes je ranije na društvenim mrežama objasnila njegovo značenje.

Profimedia  Elon Musk i Grimes

'X označava nepoznatu varijablu, Æ je vilenjačko pisanje Ai, što simbolizira ljubav i/ili umjetnu inteligenciju, A-12 je prošla verzija zrakoplova SR-17, njihove najdraže letjelice koja nema oružja ni obrane, ali je jako brza. Odlična u borbi, ali bez nasilja', napisala je i dodala kako se A odnosi i na Archangela, što je ime njezine omiljene pjesme.


Podsjetimo, Musk ima 17-godišnje blizance Griffina i Xaviera te trojke, 15-godišnje Damiana, Saxona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Musk. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu koji je preminuo 2002. godine u 10. tjednu života od sindroma iznenadne smrti.

Profimedia 

Milijarder je bio u braku i s glumicom Talulah Riley od 2013. do 2016. godine, a svojedobno je ljubio i glumicu Amber Heard koja ga je navodno tukla, a na kraju mu i slomila srce, toliko da je javno plakao za njom u intervjuu za magazin GQ, zbog čega je bio predmet ismijavanja.

Profimedia 

Tu je i osebujna pjevačica Grimes s kojom ima kćer i sina, a 2022. godine dobio je i blizance sa Shivon Zilis, projektnom menadžericom u njegovoj kompaniji Neuralink.