Humanitarni šahovski turnir poznatih, koji je u zagrebačkoj konobi organizirao šahovski velemajstor Alojzije Janković, okupio je brojne poznate 'face'. Šah je zaigrao i političar Arsen Bauk.

Arsen Bauk na humanitarnom šahovskom turniru
Neva Zganec/PIXSELL 

Među ostalim, pitali smo ga da nam komentira Baby Lasagnu i njegovu pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim’ s kojom će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Malmu.

Gledam kladionice i vidim da stoji relativno dobro, bolje nego ovi koji su bili prije. Ne mislim samo na Let 3, nego i na ove druge, ali kako je Eurovizija nakon izbora - to mi još nije u prioritetima’, rekao nam je kroz smijeh.

Arsen Bauk je poznati hrvatski političar
Sandra Simunovic/PIXSELL 

‘Čuo sam pjesmu, ne mogu reći da sam je poslušao. Nemam neki stav, ni pozitivan ni negativan. S ozbirom na to da ne mogu za njega glasati, želim mu uspjeh. Nadam se da će se svidjeti žiriju i publici širom Europe i da će ga izabrati, tako da nakon 35 godina ponovno imamo Euroviziju u Zagrebu’, dodao je.

Arsen Bauk je poznati hrvatski političar
GORAN STANZL/PIXSELL 

Podsjetimo, Baby Lasagna trenutačno je drugi na kladionicama za pobjedu. Tjednima je bio na prvom mjestu, a onda ga je s trona skinuo predstavnik Švicarske, pjevač Nemo koji se natječe s pjesmom ‘The Code’.