Milorad Pupovac jedan je od najpoznatijih političara u regiji. Njegova partnerica je novinarka Slavica Lukić, a političar ima dvoje djece - sina i kćer.

Tko je sin Milorada Pupovca?

On je Ozren Pupovac, javnosti poznatiji kao suprug pjevačice Vesne Pisarović. Po zanimanju je filozof i društveni teoretičar, koji se dijelom školovao i u inozemstvu. Bio je istraživač na Jan van Eyck Academie u Maastrichtu i na Institutu za kulturna istraživanja u Berlinu, pisao je tportal.

Ozren Pupovac je sin Milorada Pupovca i suprug pjevačice Vesne Pisarović
MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

Ozren se 2017. zaposlio na mjesto znanstvenika povratnika na Odsjeku za kulturalne studije Filozofskog fakulteta u Rijeci. S Vesnom Pisarović vjenčao se u listopadu 2009, a pjevačica je otkrila da nije imala vjenčanicu.

Udala sam se u trapericama i čizmama. Vani je bilo hladno, kraj listopada. I suprug Ozren bio je isto tako ležerno odjeven. Bili smo vrlo “off”, htjeli smo da bude tako’, rekla je za Gloriju.

Vesna Pisarović je poznata hrvatska pjevačica
Goran Čižmešija 

Supružnici su do 2020. živjeli u Berlinu, ali su se uslijed pandemije odlučili vratiti u Hrvatsku. Njihov brak je pravi misterij, a domaći mediji su 2022. pisali da se par navodno razvodi. Ipak, Vesnin PR tim demantirao je šuškanja.

Pjevačica je jednom prilikom otkrila zašto ne voli govoriti o svom privatnom životu.

'Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim? Onda bolje da šutim’, rekla je za IN magazin početkom 2020. godine.

Vesna Pisarović je poznata hrvatska pjevačica
Goran Čižmešija 

U travnju 2022. napunila je Dom sportova, a evo što je uoči koncerta odgovorila na pitanje hoćemo li u prvim redovima vidjeti njezinog supruga.

Supruga? Ne, ne znam, to ne miješam nikada’, rekla je za UNU TV.

Vesna Pisarović je poznata hrvatska pjevačica
Mario Poje 

Na pitanje sluša li on njezine pjesme, odgovorila je: ‘On sluša mene, ali to su dva svijeta koja ne miješam. Kao što ne miješam pop glazbu i jazz, tako privatni život ne miješam s glazbom uopće’.