Glazbenica Alka Vuica izlazi na parlamentarne izbore kao kandidatkinja na 14. mjestu liste koalicije Rijeke pravde u šestoj izbornoj jedinici. Alka je u utorak na Instagramu objavila predizborni plakat na kojem pozira nasmijana u bijeloj haljini, a pažnju je privuklo njezino lice zbog kojeg su joj neki pratitelji pisali da je previše fotošopirana.

Bivši političar Gordan Maras stao je u njezinu obranu.

Gordan Maras je bivši hrvatski političar
Facebook 

'Ljudi pričaju gluposti o plakatu Alke Vu. Meni Alka izgleda super na ovom plakatu. Ukoliko živite u 6. Izbornoj jedinici (Novi Zagreb Zapad, Trešnjevke, Stenejvec, Podsused Vrapče, Brezovica, Zaprešić, Samobor Jaska, Brdovec...) podržite je preferencijalnim glasom. Ona nam treba u Saboru. Ima više energije od pola zastupnika zajedno koji su završili aktualni mandat. Ajmo svi za Alku!', napisao je na Facebooku.

Nedavno je također podržao pjevačicu.

'Ukoliko živite u 6. izbornoj jedinici (Trešnjevke, Podsused, Vrapče, Stenjevec, Brezovica, Zaprešić, Jaska itd.) najdraži su mi kandidati Zvonimir Novosel i Krešo Beljak, ali vas molim da preferencijski podržite na listi SDP-a jednu krasnu ženu na 14. mjestu, Alku Vuicu! Ona se za sve u životu sama morala izboriti, nije rođena sa srebrnom žlicom u ustima', poručio je.