Odnos Williama i Harryja opet je u fokusu javnosti nakon što je Kate Middleton objavila da ima rak. Harry je navodno poslao poruku podrške svom bratu, no čini se kako ništa od pomirenja.

Princ William i princ Harry su sinovi kralja Charlesa III. i pokojne princeze Diane
Tolga AKMEN / AFP / Profimedia 

Harry i Meghan bili su u kontaktu s Williamom, ali njihova privatna poruka je bila jednostavno suosjećanje i nije uključivala nikakav prijedlog da bi se braća trebala pomiriti i pustiti prošlost da bude prošlosti ili da bi Harry uskoro trebao doći u Ujedinjeno Kraljevstvo’, rekao je kraljevski stručnjak Tom Quinn za Mirror.

Princ William i princ Harry nisu u najboljim odnosima
IAN VOLGER/ WPA POOL/ SHUTTERSTOCK EDITORIAL/ PROFIMEDIA 

‘William, koji je i dalje povrijeđen zbog svega što je Harry rekao u prošlosti, odgovorio mu je na poruku, ali tu je poruku pažljivo složila palača i teško da je to topao, neformalni odgovor koji biste očekivali od brata. To je više kao vrsta komunikacije koju biste dobili između dva pomalo oprezna diplomata’, dodao je.

Princ William i princ Harry nisu u najboljim odnosima
Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Harry i Meghan navodno nisu znali za dijagnozu princeze od Walesa.

Nisu imali pojma i saznali su za vijest otprilike u isto vrijeme kad je ostatak svijeta saznao. To pokazuje nepopravljivu štetu koju su prouzročili. Povjerenje je narušeno i kraljevska obitelj je ok s tim da se distancira od njih’, otkrio je izvor za New York Post.