Već i ptice na granama znaju da prinčevi William i Harrynisu u najboljim odnosima, a sad je procurila informacija da se Harry očajnički nada da će pridobiti svog brata na svom sljedećem putovanju u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Princ William i princ Harry nisu u najboljim odnosima
Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Očekuje se da će vojvoda od Sussexa posjetiti Veliku Britaniju u svibnju i tijekom svog putovanja potrudit će se vidjeti Williama.

Princ William i princ Harry nisu u najboljim odnosima
IAN VOLGER/ WPA POOL/ SHUTTERSTOCK EDITORIAL/ PROFIMEDIA 

'Princ Harry učinit će sve što može da pridobije svog brata, princa Williama, na svom putovanju u Englesku, ali zna da za to treba vremena. Učinit će sve što može da svom bratu da do znanja da je uz njega i da popravi taj odnos. Zna da neće biti lako. Ne želi ništa više, nego da se vrate na svoj stari odnos. On zna da će trebati vremena i Harry je spreman baciti se na posao jer je odlučan vratiti svoju obitelj i pokazati joj podršku', rekao je izvor za The Mirror.

Princ William i princ Harry nisu u najboljim odnosima
Tolga AKMEN / AFP / Profimedia 

Nakon što je Kate Middleton objavila da ima rak, Harry želi ponuditi svoju podršku kraljevskoj obitelji, a to podrazumijeva i susret s njegovim starijim bratom. Međutim, kraljevski stručnjak vjeruje da bi taj susret trajao kratko kako bi dva brata mogla izbjeći teške razgovore.