Već i ptice na granama znaju da princ Harry i njegova supruga Meghan Markle godinama nisu u najboljim odnosima s članovima kraljevske obitelji. Sve je krenulo nizbrdo kad su supružnici napustili Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi živjeli u SAD-u te su otkrili niz privatnih obiteljskih informacija u intervjuima, Netflixovom dokumentarcu i njegovim memoarima.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Bryan Bedder / Getty images / Profimedia 

Harry je svoje memoare nazvao 'Spare' ('Rezerva'), no znate li koji član kraljevske obitelji ga je prvi tako nazvao? Vojvoda od Sussexa je u svojoj knjizi otkrio da mu je njegov otac, kralj Charles III., dao taj nadimak, kao rekaciju na to što je princeza Diana rodila drugog dječaka, piše The Mirror.

Kralj Charles III. i njegov sin princ Harry
Profimedia 

Harry je u svojoj knjizi napisao da su riječi njegovog oca bila: 'Prekrasno! Sada si mi dala nasljednika i rezervu - moj posao je gotov'.

Kralj Charles III. i njegovi sinovi, princ William i princ Harry
Zak Hussein / Splash / Profimedia 

Nakon što je Charlesu nedavno dijagnosticiran rak, Harry je stigao u London. S ocem je imao sastanak koji je trajao manje od sat vremena, a drugi dan se vratio u Kaliforniju. Navodno nije prenoćio u nekom od posjeda palače, već je bio u luksuznom hotelu.