Suprug bivše kninske gradonačelniceJosipe Pleslić ex Rimac, Josip Pleslić, trenutačno je u fokusu javnosti nakon što je preko Hrvatskog novinarskog društva (HND) poslao pismo svim novinarima u kojem apelira na zaštitu privatnosti svoje supruge.

Josipa Rimac i Josip Pleslić su u braku
Facebook 

Pleslić, inače Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom, u medijima se nije previše pojavljivao, iako se o njemu pisalo kad je bio priveden s Rimac. Tada je predstavljan kao poduzetnik, ali i otac blizanaca. U svibnju 2020. njegovi su sinovi proslavili 18. rođendan, a on im je tad posvetio objavu na Facebooku, pisao je Imperijal.

Josipa Rimac i Josip Pleslić su u braku
Facebook 

'Danas moji dečki ulaze u svijet odraslih. Dragi Jere i Stipe, znam da okolnosti ne dozvoljavaju da svoju punoljetnost proslavite onako kako biste htjeli, ali bit će prilika kroz život za proslave i slavlja. Želim vam sretan rođendan, da budete hrabri, časni, vrijedni, a prije svega, dobri ljudi. Voli vas vaš tata', poručio je.

Josipa Rimac i Josip Pleslić su u braku
Facebook 

Podsjetimo, on i Josipa vjenčali su se u lipnju prošle godine, a ceremonija je održana na Opatu na Kornatima u intimnom krugu od 20 ljudi.