Nakon što su procurile poruke koje je razmijenila sa sucem Ivanom Turudićem, Josipa Pleslić ex Rimac i dalje je glavna tema u državi.

Tko je muž Josipe Pleslić ex Rimac?

On je Josip Pleslić, Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom. U medijima se nije previše pojavljivao, iako se o njemu pisalo kad je bio priveden s Rimac. Tada je predstavljan kao poduzetnik, ali i otac blizanaca.

Bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zarubežnjeft koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a onda je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal.

Josipa Rimac i Josip Pleslić su u braku
Facebook 

Zatim je zaglavio zbog bube u automobilu bivše kninske gradonačelnice, no nakon izlaska iz zatvora počeo je razvijati biznis, ali i odnos s Josipom Rimac. Par se vjenčao u lipnju prošle godine, a ceremonija je održana na Opatu na Kornatima u intimnom krugu od 20 ljudi.

Supružnici su nedavno snimljeni u Dubrovniku, gdje su popili piće u jednom kafiću. Na Josipovom Facebook profilu mogu se pronaći fotografije na kojima pozira sa svojom ženom.

Inače, on i Doris Pinčić Guberović su u isto vrijeme radili na Narodnom radiju - on kao direktor, a ona kao radijska voditeljica, pisao je Imperijal.