Ava Karabatićukrala je svu pažnju u stožeru Stranke Ivana Pernara, koji se nalazi u zagrebačkoj pečenjarnici. Nosila je svjetlucavi sako i bijelu suknju, bila je odlično raspoložena, a društvo joj je pravio otac Ivica.

Ava Karabatić s ocem Ivicom u stožeru Ivana Pernara
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

Ava je imala gaf u javljanju uživo. Naime, reporter RTL-a pitao ju je da komentira broj glasova koji je skupila.

'Odlično. Prvo da poželim svim gledateljima dobru večer i da zahvalim što ste došli i što ste popratili ovo. Amo ispočetka', rekla je, a reporter joj je odgovorio: 'Uživo smo Ava'.

Ava Karabatić u stožeru Ivana Pernara
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

'Trema me mala uhvatila zato što si me na prepad uhvatio', poručila je Karabatić.

Podsjetimo, Pernar je u zadnji čas 'spasio' Avu koja nije skupila dovoljan broj važećih potpisa za kanidaturu pa ju je stavio na svoju listu za Hrvatski sabor.

Ava Karabatić u stožeru Ivana Pernara
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

'Ja sam prikupila oko 700 potpisa od potrebnih 500. Mislila sam da je to dovoljno jer sam imala i viška, međutim, ispostavilo se da imam 450 važećih jer su ostali bili iz mjesta IX. izborne jedinice i na kraju mi je falilo 50 potpisa i moja je kandidatura bila odbijena. Ali nisam odustala. U 23.30 nazvala sam Ivana Pernara, bivšeg saborskog zastupnika kojeg sam uvijek podržavala. U tom trenutku sam plakala i tresla se jer je moj san o kandidaturi bio uništen, a ostalo je 20 minuta do zatvaranja sabora. S obzirom da Pernar ima sličan program kao ja, došli smo do dogovora da se kandidiram u stranci Ivana Pernara u X. izbornoj jedinici, 2. na listi', ispričala je Ava.

Ivan Pernar i Ava Karabatić su prijatelji
MIRANDA CIKOTIC/PIXSELL 

'On je zvao taksi i brzo došao do Sabora. Deset minuta prije ponoći pokucali smo na vrata. Pernar je u zadnji čas napravio izmjene u svojoj stranci i postala sam službena kandidatkinja za saborsku zastupnicu u RH. Ako danas nisam doživjela srčani udar, neću nikada. Ovakav obrat nisam doživjela ni u realityju', dodala je.