Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar (38) ovih je dana u fokusu javnosti nakon što se kandidirao za parlamentarne izbore. Također, u zadnji čas je 'spasio' Avu Karabatić koja nije skupila dovoljan broj važećih potpisa za kanidaturu pa ju je stavio na svoju listu za Hrvatski sabor.

Ivan Pernar i Ava Karabatić 2017. u Splitu
MIRANDA CIKOTIC/PIXSELL 

Mnogi ne znaju da Pernar iza sebe ima brak te da je dvojicu sinova dobio s dvije različite žene. Kontroverzni političar bio je u braku sa stomatologinjom Viktorijom Migalić, a par je 2019. dobio sina Nou.

Ivan Pernar i Viktoria Migalić dobili su sina Nou.
Instagram 

U siječnju 2020. saznalo se da su Ivan i Viktoria u braku, no nije poznat točan datum i godina svadbe. A onda je u veljači 2022. Pernar dao do znanja da se razveo.

Ivan Pernar i Viktoria Migalić vezu su započeli 2017.
Facebook 

Maleni Noa nije jedino dijete Ivana Pernara. Prije nekoliko godina saznalo se da ima starijeg sina kojeg je dobio 2005. kad je imao 19 godina. On se zove Mathis Ivan Alexis, ima oko 19 godina i živi s majkom u Njemačkoj.

Ivan Pernar i njegov prvi sin Mathias Ivan Alexis
Facebook 

Naime, Pernar je radio kao medicinski tehničar u Njemačkoj kad je imao 18 godina, a tad je upoznao Njemicu Friederike. Otkrio je da je dosta starija od njega, no nije želio reći otkriti koliko starija, samo da je razlika veća od 10 godina.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Instagram 

'To mi nije prva veza, ali tu Njemicu sam jako volio, i sina. Viđam ga, dajem mu koliko mogu. On dolazi kod nas, ima sve hrvatske papire. Sve što ja imam ili što ću stvoriti, on će imati udio u tome. Moja jedina želja je da dođe tu raditi i živjeti, bio je zadnji put tu za Uskrs. Na ljeto su bili izbori. Prerijetko provodim vrijeme sa sinom, volio bih ga češće vidjeti, ali zbog naravi svojeg posla... Mathis Ivan Alexis mi se zove sin. Na osobnom profilu sam već dijelio fotografije sebe i sina. Bili smo razdvojeni njegova majka i ja, ali smo bili zajedno kad god smo mogli skombinirati. Veza je trajala godinu dana, par mjeseci nakon njegovog rođenja veza je pukla. Ona je profesorica violine, ne želim reći koliko je starija od mene, ali puno. Starija je više od deset godina od mene', ispričao je 2016. za Index.