Bivši saborski zastupnikIvan Pernar na Facebooku je komentirao gostovanje političara Nikole Grmoje u emisiji ‘Bujica’, koju vodi Velimir Bujanec.

Gledao sam Bujicu s Grmojom, ono što mi se čini jest da Grmoja izbjegava odgovoriti na konkretna pitanja, kao npr. o pozdravu Za dom spremni. Međutim, i Bujanec ima mana, ne tvrdim da je savršen, ali bizarno mi je bilo kad je Grmoja optužio Bujanca da je pomogao dovesti Plenkovića na vlast, a on je glasao da taj isti Plenković postane premijer i bio DVA puta dio HDZ vlasti. Ta optužba bi imala smisla da je Grmoja opsturirao dolazak Plenkovića na vlast, ali stvarnost je bila suprotna. On se zapravo brani napadajući, ali čak i da Bujanec je stvarno pomogao dovesti Plenkovića na vlast, kao što snimka govori, to ne mijenja činjenicu da ga je Grmoja uistinu i doveo’, započeo je objavu.

Pokušajte zamisliti da mene netko pita jeste li vi prikriveni homoseksualac i pokaže snimku koja to dokazuje, a ja na to odgovorim voditelju emisije, evo snimke gdje vi priznajete da ste prikriveni homoseksualac. Međutim, da li bi ja time pobio optužbu da sam prikriveni homić ili bi se zapravo branio napadom na drugog jer nemam argumenata za vlastitu obranu. Most polagano klizi prema dnu. Gostovanjem u Bujici, Grmoja je po mom sudu to i pokazao. Ja od njega nisam čuo nikakav program, ideje, nešto dobro što on radi, samo svađanje s Bujancem. To je zabavno masi, ali to neće nikoga privući Grmoji i Mostu, ali Bujancu hoće jer je njegov cilj napraviti zabavnu i gledanu emisiju sa što širom lepezom gostiju. On je u tome i uspio uz Grmojinu asistenciju. Bujanec ne ide na izbore, on nije protukandidat Grmojin. On je novinar, a Grmoja to ne shvaća, on se svađa s njim kao da je s Bujancem u drugom krugu sučeljavanja za predsjednika’, napisao je u nastavku, a potom zaključio:

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Instagram 

Bujanec ga je pobijedio samim time što je gledateljima priuštio show i podigao gledanost svoje emisije. Zato ga je i pozvao u emisiju, a ne s ciljem da dobije odgovore na svoja pitanja. Znao je da ih neće dobiti, znao je kakav će nastup Grmojin biti i da birači takav nastup ne vole. Bujančev vole, zato ga i gledaju. Također, Bujanec ima dozu humora, sarkazma, animira publiku, nasmijava svoje gledatelje, zato ljudi i gledaju njegovu emisiju. Pitanje se postavlja, koga je Grmoja nasmijao svojim nastupom, je li bilo barem malo humora, neke šale u njegovom nastupu. Nije, on je smrknutog lica sat vremena napadao Bujanca. Iduću emisiju će Bujančevi gledatelji opet htjeti njega gledati, a Grmoju? Sumnjam, on nije dobio ništa odlaskom u tu emisiju, Bujanec je - priredio je show za svoju publiku’.