Bivši saborski zastupnikIvan Pernar redovito oglašava svoj apartman na društvenim mrežama.

'Ako kome treba apartman u Zagrebu javite u inbox!’, napisao je nedavno.

Ostale fotografije apartmana možete pogledati na zagrebarius.webador.com. Sudeći po fotkama i opisu, apartman se nalazi u zapadnom dijelu Zagreba, ima dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak i besplatni privatni parking.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

Inače, Pernaru je zametalo kad je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević istaknuo da Grad planira povećati paušalni porez za iznajmljivače apartmana na maksimalan zakonski iznos od 200 eura godišnje po krevetu.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Sanjin Strukic/Pixsell 

Skok paušalne boravišne pristojbe s 40 na 200 eura po krevetu je snažan udar na nas iznajmljivače. Ja npr. imam 5 kreveta u apartmanu, tri osnovna i dva pomoćna. Umjesto 200 eura plaćat ću 1000 godišnje. To nije malen novac i nažalost to će se odraziti na konačnu cijenu usluge. Nisu svjesni ljudi kamo uvođenje eura, u kombinaciji s visokim porezima i kamatama vodi, ali osjetit će na svojoj koži prije ili kasnije’, poručio je Pernar jednom prilikom.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Instagram 

On redovito proziva Tomaševića i kritizira njegov rad, a nekoliko puta mu je upao na presicu. Čak je otkrio da bi se mogao kandidirati za gradonačelnika Zagreba.