Supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, privukla je pažnju na reviji modnog dizajnera Bate Spasojevića u Beogradu.

Tamara Vučić na reviji Bate Spasojevića u Beogradu
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Zablistala je u crnom outfitu dok je nasmijana pozirala fotografima. Kosa joj je bila blago uvijena, a kako bi razbila crnilo - stavila je crveni ruž.

Tamara Vučić na reviji Bate Spasojevića u Beogradu
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Jedna od najljepših prvih dama ima 43 godine. Za Aleksandra Vučića udala se 2013., a par je 2017. dobio sina Vukana. Srpski mediji pišu da je Tamara od 2010. radila u ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom i vrlo često posjećuje humanitarne događaje.

Tamara i Aleksandar Vučić u braku su od 2013.
Sergei Savostyanov / Sputnik / Profimedia 

Supružnici su 2014. doživjeli najveću tragediju – izgubili su bebu tri dana prije termina, a prva dama jednom prilikom je javno progovorila o tome.

'Imala sam dva carska reza, u kojima sam osjetila i izuzetnu tugu i neizmjernu radost zbog poroda. I ta iskustva su postala neodvojivi dio mene i dio su mog svakodnevnog ponašanja i razmišljanja i odnosa sa svim ljudima u mom životu. Tko zna koliko sličnih žena dolazi u vaše rađaonice svaki dan s tko zna koliko teških priča, emocionalno iscrpljujućih, s golemim očekivanjima, željama i strahovima. Molim vas, nemojte to zanemariti. Nikada to ne zaboravite. Vaša misija je biti profesionalan i odgovoran te biti empatičan i human, pun podrške i razumijevanja', rekla je na Šestom europskom kongresu o rađanju.