U tijeku je Tjedan visoke mode u Parizu, a srpski dizajner Stefan Đoković predstavio je svoju novu kolekciju pod nazivom ‘Vatrena ptica’. Reviju nije propustila Tamara Vučić, supruga srpskog predsjednikaAleksandra Vučića. Tom prigodom zablistala je u tirkiznoj haljini i srebrnim štiklama.

Tamara Vučić na Tjednu visoke mode u Parizu
Instagram 

'Srbija bilježi porast u isticanju svoje modne industrije. Ponosna sam što je otkrivam svijetu. Stefan Đoković predstavio je svoju najnoviju kolekciju pod nazivom ‘Vatrena ptica’ na Tjednu mode u Parizu, u zadivljujućem ambijentu jedne od najljepših zgrada Srbije u inozemstvu', napisala je u opis videa koji je objavila na Instagramu.

O Tamari Vučić ne zna se mnogo, osim da ima 42 godine i da se za Aleksandra Vučića udala 2013., a par je 2017. dobio sina Vukana.

Tamara Vučić je supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića
Radule Perisic/ATAImages/PIXSELL 

Srpski mediji pišu da je od 2010. radila u ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom i vrlo često posjećuje humanitarne događaje.

Tamara Vučić je supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Vučić je prije Tamare bio u braku sa Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu. Ksenija je preminula u siječnju prošle godine.