Političar Davor Bernardić nije propustio L’Adria Story Hall of Fame, jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj. Pojavio se u plavom sakou ispod kojeg je nosio bijelu košulju.

Ne odstupam previše od nekakvih standardnih gabarita, dakle ne smijem eksperimentirati previše. Malo je svjetliji sako, to je već dovoljan eksperiment’, rekao nam je.

Davor Bernardić na L’Adria Story Hall of Fameu
Neva Zganec/PIXSELL 

Na nedavnim parlamentarnim izborima nitko od Socijaldemokrata nije osvojio mandat pa smo ga pitali koliko ga je to pokolebalo i razočaralo.

Život ide dalje, maratonci trče počasni krug. Ja sad radim na objavi kandidature kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba. Ja na parlamentarnim izborima sudjelovao, kao što znate, nisam. Mi nismo svojom voljom izašli iz SDP-a nego smo izbačeni, ali u svakom slučaju mislim da tu postoji velika prilika da se stvari u Gradu Zagrebu promijene i da dam svoj doprinos sa svojim iskustvom, znanjem i dugogodišnjim angažmanom u politici, kao što znate – bez ijedne mrlje’, ispričao je.

Budući da se bliži ljeto, zanimalo nas je hoće li imati vremena za odmor.

Vidjet ćemo. Nešto malo da, ali inače nisam tip koji može puno mirovati niti ležati na jednom mjestu, obično volim dinamičan godišnji i kraće izlete od 2-3 dana, to me dosta smiri i upotpuni i daje mi energiju da mogu dalje. Ne volim baš ležati po 2-3 tjedna, to nikad nisam i vjerojatno bi mi srce otkazalo nakon stresnog perioda da krenem ležati na plaži i ne raditi ništa, jednostavno ne mogu, stalno moram nešto raditi’, poručio je.

Davor Bernardić na L’Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Bernardića se u veljači 2022. počelo povezivati sa Senkom Zavišić, Slavonkom iz Čepina, a spominjale su se i zaruke. Evo što nam je rekao kad smo ga pitali je li istina da ima zaručnicu i kakav je njegov ljubavni status.

Ma neću o privatnom životu. Dakle, kada i ako to bude, ja ću sasvim sigurno informirati javnost jer mislim da u tom poslu, kad se dogode ozbiljni neki koraci u životu, onda treba biti transparentan, a sve do tada to su stvari koje su privatne, zadržat ću to za sebe’, objasnio je.

U galeriji pogledajte tko se sve pojavio na ovogodišnjem L'Adria Story Hall of Fameu:

Story press Poznati na L’Adria Story Hall of Fame 2024.