Političar Marin Miletić je na Facebooku otkrio što je doživio dok se vozio iz Zagreba prema Rijeci.

Nakon jutarnjih espressa sjedam u auto i krećem u moju Rijeku. Vozim se u koloni, kroz zagrebačke jutarnje gužve bukovačkom ulicom, a kroz nju se vješto provlači simpatična žena u nekim četrdesetim. Sprijeda na košarici bicikle se vijori hrvatska zastava. Ubrzo prolazim pored nje, spuštam prozor i glasno kažem: bravo za zastavu! Ona se smije, uzvrati mi odobravanjem’, napisao je.

‘Sve je drugačije kada voliš Hrvatsku. Onda ti ništa nije teško učiniti za zemlju svojih pradjedova. Onda ne razmišljaš o sebičnim ciljevima, vlastitoj koristi, nego gledaš to opće dobro, kako nešto učiniti da bi drugima bilo bolje. Pranje nogu, otprilike. Tko god ne zna što je pranje nogu drugima, taj ne može biti dobar vođa. A na tom pranju nogu se toliki prospu jer je najteže umrijeti sebi, a bez toga se ne može ostvariti puninu’, dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Instagram 

‘Volio bih da što više naših Hrvatica i Hrvata s ponosom nosi majice na hrvatski grb, na našu svetu zastavu. Volio bih da se vijori trobojnica s ograda stanova i pročelja kuća. Volio bih da na automobilima, motorima, imamo barem male napiepnice - zastavice kao simbol one velike ljubavi koju nosimo u srcu ili kao ova zagrebačka dama na svojoj bicikli... Volio bih da budemo ponosni na našu Hrvatsku i da više o njoj govorimo, mislimo i radimo lijepo da bi lijepo i - bilo. Prekrasna naša Hrvatska’, zaključio je.