Političar Marin Miletić je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira s kćerima i prijateljima te otkrio što je radio do dva ujutro.

Negdje oko 2h ujutro završio s lijepljenjem plakata. Od 22.30h. Sa mnom su bile moje kćeri i gotovo cijeli najuži tim. Kćerima sam se trudio uvijek biti primjer. A takav sam ustrajao biti u svemu što sam radio. U obitelji, sportu, školi... tako i danas... želim da moji ljudi osjete što znači svaki korak u politici, u borbi, kroz rad, zalaganje i spremnost na žrtvu. Oni koji sebe nisu spremni staviti iza, da bi drugi rastao, oni koji svoje "ja" ne mogu zatomiti da bi raslo ono "mi"... ne mogu voditi niti mjesni odbor’, napisao je.

Oni su sinovi i kćeri, mnogi, bogataša, elita, odcijepljeni od naroda. Rijetki od njih su radili, svojim rukama nešto stvarali. Zato narod i ne osjećaju, uopće nisu svjesni kako narod živi. Ja sam samo tu jer mi narod daje povjerenje, jer mi narod kaže da sam njihov glas. I zahvalan sam ljudima na toj potpori. Dragi moji, neću vas izdati. Ostvarit ćemo Hrvatsku kakvu sanjamo’, dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Facebook 

Miletić je svoje dvije kćeri, Martu i Luciju, dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.