Političar Marin Miletić je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojim kćerima, Martom i Lucijom.

'Najveće blago. Niti jedna karijera, niti jedan uspjeh, niti jedna medalja niti najveća fotelja moći ne mogu se mjeriti s blagoslovom u obitelji. Starija kćer dobila potvrdu, kreće kao diplomirana pravnica u vježbeničku avanturu. Marta mi je veliki ponos. Posebna je, snažna i hrabra. A onda moja Lucija... kao da sam ju jučer držao na porodu Danči, kada je došla na ovaj svijet i kada sam joj kao otac prerezao onu pupčanu vrpcu najtješnje veze začetog djeteta i majke. Za koji dan mi Lucija upisuje fakultet, mature je čekaju. A do tada, uči i radi. Sprema si novac za vozački i krpice koje si sama želi kupiti. Misli me vuku u moju mladost. Kada sam si tako kao netom završeni gimnazijalac htio kupiti Renault 19 16V... otišao sam ribariti na koču. I svojim rukama, baš teškim radom osjetio vrijednost novca. To sam prenio i na svoje cure. Samostalne su, snažne i ponos su mi veliki’, napisao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Facebook 

I stvarno nemam ništa protiv imućnih obitelji, Bogu hvala da imaju i da su i time blagoslovljene. Ali, koja li je razlika raditi od djetinjstva, koja li je razlika za sve što si ostvariš znati da nije ćaćino. Materijalno ili po nekom pozivu "štele s visoka". Ne, ne. Sve, baš sve što dobijemo i pošteno zaradimo je imalo svoj put. Svaki cent, svaka pobjeda, svako penjanje na planinu, često i četveronoške... Proći ulicu, borbu, stepenicu po stepenicu. Sve što smo moje cure i ja napravili je ono što smo sami svojim radom uspjeli. I onda ih gledam... hrabre i prkosne. Mlade, ali puno zrelije od vršnjakinja’, dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Instagram 

Život nas nije mazio. Ali mornar se ne postaje na bonaci. Jedino oluje stvaraju mornara u punini. I to zna svatko tko je jednom u životu doživio ono snažno jugo, ili škuru buru. Govorio sam kćerima valjda tisuću puta... najvažnije je svidjeti se Bogu. I mirno spavati. Ionako je ovaj put ovdje, ma koliko fantastičan i pun uspona i padova bio, samo predokus onoga što nas čeka - ondje. Za Nebo smo stvoreni... a obitelj? Obitelj je svetinja. Najveće blago koje imamo ovdje u ovom prolaznom životu. Ljubav. Smisao našeg postojanja’, zaključio je.