Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić, ima dvije kćeri koje je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Facebook 

Tko je mlađa kći Marina Miletića?

Ona je Lucija Miletić, ima 18 godina i maturantica je. Nedavno je proslavila rođendan, a političar je tad objavio nijhovu zajedničku fotografiju.

'Tatino, sretan ti 18. rođendan. Leti ovaj život. Brzo. Baš brzo. Ali, dobro je. Svaki dan učiniti neko dobro, ljubiti obitelj, bližnje i opraštati svima sve. Draga moja Lucija, neka te dobri Bog blagoslovi, čuva i prati. Sretan ti rođendan ponose moj', napisao je.

Lucija je u veljači imala maturalnu večer.

'Kao da je jučer bilo da sam ju nosio kao bebicu, učio je svemu onome što očevi uče kćeri, a jučer mi je Lucija imala maturalnu večer. Obitelj i prijatelji. Radost golema. Leti ovaj život, brzo kao neki najbrži vlak. Zato je važno znati živjeti ga ispunjenim onim što vrijedi i okružiti se dobrim ljudima', poručio je Miletić.

Početkom godine pohvalio se uspjehom svoje mlađe kćeri.

'Danas sam sa svojom mlađom kćeri, na otvorenju njezine prve izložbe ulične umjetnosti u Rijeci. Kada sve ogolite, maknete sjene i sjaj prolazni ostane vam dobri Bog i obitelj. Ljubav. Ponosan sam na moje kćeri. Lucija, srce tatino, čestitam', napisao je.