Pod geslom ‘SOS za zdravstvo’ pet krovnih liječničkih udruga danas je organiziralo veliki prosvjed na Trgu sv. Marka kojim su iskazali nezadovoljstvo svojim statusom, plaćama, ali i cjelokupnim stanjem u zdravstvenom sustavu.

Sad se na Twitteru oglasila saborska zastupnica i politička tajnica SDP-a, Mirela Ahmetović, koja je oplela po ministru zdravstva Viliju Berošu.

Mirela Ahmetović je saborska zastupnica
Davorin Visnjic/PIXSELL 

Manipulator Beroš grobar je hrvatskog zdravstva. Sustav je pretvorio u privatni prostor za bogaćenje svojih prijatelja. Napadajući liječnike, Beroš se razotkriva kao bezdušni birokrat i nesposobni ministar. Puna podrška liječnicima u nastojanjima za bolji zdravstveni sustav!’, napisala je.


Ova političarka poznata je po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i proziva druge političare. Ranije je komentirala premijera Andreja Plenkovića.

Mirela Ahmetović je saborska zastupnica
Patrik Macek/PIXSELL 

Andrej Plenković se ponaša poput ocvalog mafijaškog bossa kojemu samo iz sažaljenja još nisu rekli da je "out". Uspjelo mu je nemoguće - počeo je štetiti imidžu presuđene krim organizacije. Tko je mogao zamisliti groteskniju činjenicu?’, poručila je tad.