Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Lavov u Ukrajini te je na Instagramu objavila fotografije i zahvalila gradonačelniku na dobrodošlici.

Hvala gradonačelniku i zamjeniku na toploj dobrodošlici u veličanstvenom Lavovu i predstavljanju inicijative Unbroken. Zadivljena sam predanošću, idejama i napretkom. Molim vas da računate na mene osobno i na Hrvatsku’, napisala je u opis objave.

Na jednoj od fotografija pozirala je s mačkom, a pratitelji su je zatrpali komplimentima.

Predivna’, ‘Ti si divna, snažna, utjecajna i nadahnjujuća žena i to je sjajno’, ‘Želim svojoj državi predsjednicu poput tebe’, pisali su joj.

Kolinda Grabar Kitarović je bivša hrvatska predsjednica
Facebook 

Inače, bivša predsjednica ‘bacila’ se u poduzetničke vode te je krajem prošle godine u Zagrebu registrirala tvrtku pod nazivom KGK Advising & Professional Services d.o.o. u kojoj je osnivačica i direktorica, piše Jutarnji list. Tvrtka je osnovana sa sjedištem na adresi njezina zagrebačkog stana u Bauerovoj ulici, čija je jedina vlasnica.

Kolinda Grabar Kitarović je bivša hrvatska predsjednica
Profimedia 

Tvrtka je osnovana u studenom 2022. i to za niz djelatnosti, ali one koje se uglavnom odnose na savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja, promidžbu, poduku u govornoj komunikaciji...

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović u braku su od 1996. godine
Profimedia 

Podsjetimo, Kolinda je bila hrvatska predsjednica od 2015. do 2020. godine. Najveća podrška joj je suprug Jakov kojeg je upoznala 1989. godine. Vjenčali su se 1996. u Bakru u crkvi Svetog Andreja te imaju dvoje djece. Kći Katarina rodila se 2001., a sin Luka dvije godine kasnije.