Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi ima leukemiju, pišu strani mediji pozivajući se na svoje izvore. Trenutačno se nalazi u milanskoj bolnici San Raffaele, a leukemija mu je dijagnosticirana nakon što je završio tamo zbog problema s disanjem.

On je u stabilnom stanju, on je stijena’, rekao je njegov brat Paolo nakon što ga je posjetio u srijedu popodne. 

Silvio Berlusconi ima leukemiju
Profimedia 

86-godišnji Berlusconi je više puta posljednjih mjeseci bio u bolnici, no uvijek bi izašao nakon nekoliko dana. Dao je ostavku na mjesto premijera 2011. kad se Italija približila dužničkoj krizi grčkog stila i tad se suočio s brojnim skandalima, uključujući zloglasne ‘bunga bunga’ zabave.

Silvio Berlusconi ima leukemiju
Profimedia 

Kontroverzni milijarder je u ožujku prošle godine imao 'simbolično' vjenčanje s 53 godine mlađom političarkom Martom Fascinom (33). Ceremoniju su održali u vili Gernetto u gradu Lesmu, a s njima je slavilo 60-ak gostiju.

Silvio Berlusconi i Marta Fascina imali su 'simbolično' vjenčanje
Profimedia 

'Marta, prema tebi osjećam veliku ljubav. To je nešto što još nisam iskusio i za mene si neizostavna. Bila si uz mene u teškim trenucima, pomogla si mi. Nadopunjavaš me, ne bih mogao živjeti bez tebe. Ispunjavaš moj život', rekao je bivši premijer u zavjetima.

Silvio Berlusconi i Marta Fascina imali su 'simbolično' vjenčanje
Profimedia 

Kako su objasnili talijanski mediji, Silvio i Marta su imali sve što prava svadba zahtijeva poput torte i uzvanika, no nedostajao je službeni vjenčani certifikat. Simbolično vjenčanje simbolizira obećanje ljubavi, ali bez pravne moći.