Saborska zastupnica Marijana Puljak objavila je fotografiju na kojoj pozira sa sinom Tomom u centru Splita.

Uskršnji ponedjeljak u gradu uz sunce mamino. Neprocjenjivo’, napisala je.


Pratitelji na društvenoj mreži su ih pohvalili. Inače, političarka se nedavno pohvalila uspjehom svog sina i njegove djevojke Karle.

Sunce mamino je položilo zadnji ispit na FER-u, a sunce sunca maminoga položilo vozački pa slavimo’, napisala je tad u opis njihove zajedničke fotografije.


Osim sina Tome, bračni par Puljak ima kćeri Emu i Ivu, a ranije su u intervjuu za Story progovorili o svojoj djeci.

Naša su djeca odrasla. Najstarija kći Ema ima 26 godina i živi u Francuskoj, blizu Ženeve. Magistrirala je na FER-u, smjer računarstvo i potom upisala doktorat u Barceloni, koji sada radi u Ženevi. Sin Toma ima 22 godine, živi u Zagrebu i studira također na FER-u, smjer računarstvo. Najmlađa kći, 17-godišnja Iva sada je završila drugi razred srednje škole MIOC’, rekao nam je Ivica Puljak u srpnju prošle godine.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

U razgovoru nam se pridružila i Marijana koja je također komentirala odnos s djecom.

‘Naravno da se brinem za djecu, ali nisam im stalno za vratom. Važno nam je znati da je sve u redu s njima, a čujemo se po potrebi. U današnje doba videopoziva na raznim kanalima, mobitelima, laptopima i kad smo daleko, čini se kao da smo svi blizu. Jer kad god trebamo jedni druge, vrlo brzo se čujemo i vidimo. Naša su djeca zaista samostalna, izrasli su u vrijedne mlade ljude i, ako nisam dosad dovoljno naglasila, jako smo ponosni na njih’, poručila je.