Saborska zastupnica Marijana Puljak objavila je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Ivicom i njihovim dvjema kćerima, Emom i Ivom. Obitelj se fotografirala na splitskom Peristilu.

Sretan vam aprililili!’, stavila je u opis selfieja.


Fotografija je oduševila pratitelje na društvenoj mreži. Osim dvije kćeri koje su izrasle u prave ljepotice, bračni par Puljak ima i sina Tomu, a ranije su u intervjuu za Story progovorili o svojoj djeci.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

Naša su djeca odrasla. Najstarija kći Ema ima 26 godina i živi u Francuskoj, blizu Ženeve. Magistrirala je na FER-u, smjer računarstvo i potom upisala doktorat u Barceloni, koji sada radi u Ženevi. Sin Toma ima 22 godine, živi u Zagrebu i studira također na FER-u, smjer računarstvo. Najmlađa kći, 17-godišnja Iva sada je završila drugi razred srednje škole MIOC’, rekao nam je Ivica u srpnju prošle godine.

Marijana Puljak s djecom
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

U razgovoru nam se pridružila i Marijana koja je također komentirala odnos s djecom.

Naravno da se brinem za djecu, ali nisam im stalno za vratom. Važno nam je znati da je sve u redu s njima, a čujemo se po potrebi. U današnje doba videopoziva na raznim kanalima, mobitelima, laptopima i kad smo daleko, čini se kao da smo svi blizu. Jer kad god trebamo jedni druge, vrlo brzo se čujemo i vidimo. Naša su djeca zaista samostalna, izrasli su u vrijedne mlade ljude i, ako nisam dosad dovoljno naglasila, jako smo ponosni na njih’, poručila je.