Saborska zastupnica Marijana Puljak otkrila je što joj je starija kći Ema priredila za Dan žena.

Kad imaš kćer turbo organizatoricu, koja iz daleke Ženeve upregne brata u Zagrebu, onda te nakon 12 sati rasprave u Saboru ovo dočeka doma za Dan žena. So sweet!’, napisala je u opis fotografije cvijeća.


Također, objavila je razgovor između njezine kćeri Eme i sina Tome u kojem se dogovaraju oko kupnje cvijeća.

Alo, mami buket ili neko cvijeće. Kad izlazi ona iz sabora? Zatvorit će ti cvjećarne čovječe’, neke su od poruka koje je Ema poslala bratu.

Marijana Puljak s djecom
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Podsjetimo, Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece, a ranije su u intervjuu za Story progovorili o njima.

Naša su djeca odrasla. Najstarija kći Ema ima 26 godina i živi u Francuskoj, blizu Ženeve. Magistrirala je na FER-u, smjer računarstvo i potom upisala doktorat u Barceloni, koji sada radi u Ženevi. Sin Toma ima 22 godine, živi u Zagrebu i studira također na FER-u, smjer računarstvo. Najmlađa kći, 17-godišnja Iva sada je završila drugi razred srednje škole MIOC’, rekao nam je Ivica u srpnju prošle godine.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

U razgovoru nam se pridružila i Marijana koja je također otvoreno komentirala odnos s djecom.

Naravno da se brinem za djecu, ali nisam im stalno za vratom. Važno nam je znati da je sve u redu s njima, a čujemo se po potrebi. U današnje doba videopoziva na raznim kanalima, mobitelima, laptopima i kad smo daleko, čini se kao da smo svi blizu. Jer kad god trebamo jedni druge, vrlo brzo se čujemo i vidimo. Naša su djeca zaista samostalna, izrasli su u vrijedne mlade ljude i, ako nisam dosad dovoljno naglasila, jako smo ponosni na njih’, poručila je.