Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je od 2015. u braku s Anom Karamarko, a par je iste godine dobio kćer Katarinu. Karamarko je ranije bio u braku s Enisom Muftić, od koje se razveo 2011. godine. U braku su dobili sina Martina i kćer Lanu.

Ana i Tomislav Karamarko imaju kćer Katarinu
STORY ARHIVA 

I dok Martin ima zaključan profil na Instagramu, njegova sestra Lana ima otvoren profil na kojem je skupila nešto manje od 3000 pratitelja. Sad ih je ‘počastila’ novom fotografijom. Pozirala je u Londonu, a pažnju je privukao njezin outfit. Nosila je kratku šarenu haljinu i traper jaknu, a stajling je upotpunila smeđom torbicom.

Inače, Lana živi i radi u Londonu, a tamo je i diplomirala. Prije odlaska u London, u Zagrebu je studirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Nakon završenog preddiplomskog studija u Hrvatskoj, odlučila sam se za London jer me zanimao studijski program Luxury Brand Management koji u Hrvatskoj nije dostupan u obliku diplomskog studija. U Londonu sam studirala na sveučilištu Regents. Studij je bio izuzetno zanimljiv, koristan i omogućio mi je da se specijaliziram za tu industriju. S obzirom na situaciju s koronavirusom, dio studija odvijao se online. Nedavno sam i diplomirala’, ispričala je prije godinu i pol dana za Mixer.hr.

U Londonu je pronašla i svoj prvi posao, i to još dok je i dalje službeno bila studentica.

London je grad koji pruža bezbroj mogućnosti, ali treba imati na umu da je konkurencija velika. Tako da za nekakvo radno mjesto nekad aplicira više stotina ljudi. Selekcijski procesi obično se sastoje od više krugova intervjua za koje je potrebna dobra priprema. Dobila sam posao u Ecommerce i Digital Marketing odjelu jednog luksuznog modnog brenda. Jako sam zadovoljna jer skupljam dragocjeno iskustvo’, rekla je.

A da je bliska s ocem Tomislavom pokazala je kad je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Najdraža osoba’, stavila je u opis objave.

S pomajkom Anom, kako je i zove, odlično se slaže, a sestricu Katu često je čuvala. No najveća joj je podrška tata Tomislav.

On kaže da izaberem sama čime se želim baviti. Njemu je svejedno, kaže da je bitno da sam sretna i zadovoljna’, rekla je 2019. za RTL Exkluziv i dodala kako ljubavne probleme ipak dijeli samo s pomajkom i mamom.