U sedmoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' ispao je prvi političar u popularnom showu, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec. On i njegova plesna partnerica Helena Janjušević otplesali su sambu i zaradili 25 bodova od žirija.

'Meni je danas falilo malo safta. Da kukovi malo više rade, malo više zabave', rekla im je članica žirija Larisa Lipovac Navojec.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

'Dario ja obožavam ovaj početak. Vidim da si ti stvarno uživao u tome večeras, a je li to dovoljno? Ugazili smo već u drugu polovinu showa i drži se svoje mentorice koja je najbolja na svijetu. Mi smo se svi jako dobro zabavili to je sigurno', dodala je Franka Batelić.

'Samba je jedan fluidan, zabavan, cirkularan ples, sve ono što tvoja samba nije bila. Ti si tip plesača koji ne voli određene pokrete u donjem dijelu tijela', poručio je Marko Ciboci.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

'Meni je prilog izgledao super, bilo je jako obećavajuće i onda se malo manje dogodilo tu u broju. Kukovi mislim da bi mogli dobro ići, a što je meni pohvalno kod tebe - što se probudio performer i uživaš', zaključio je Igor Barberić.

Dario i Helena bili su zadnji po ocjenama žirija, a gledatelji su u finalnom glasovanju odlučivali hoće li ispasti njih dvoje ili Ana Zaninović i Mario Ožbolt. Na kraju su ispali Dario i Helena.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

'Samba je bila izazovna, možda sam mogao gore, možda sam mogao bolje. Ovo je bilo novo iskustvo, zahvalan sam. Smršavio sam četiri kile. Falilo mi je da budem s obitelji', rekao je Dario nakon ispadanja.

'Hvala Dario, bilo mi je lijepo', dodala je Helena.