Saborska zastupnica i politička tajnica SDP-a, Mirela Ahmetović, na Twitteru je odgovorila premijeru Andreju Plenkoviću koji je izjavio kako je nakon izbora 2020. ‘plačljiva oporba’ odbila sastanak s njim.

AP opet laže na N1. “Plačljiva” oporba nije odbila sastanak s Anemičnim Plačljivkom 2020., već je željela sudjelovati na zajedničkom sastanku, a ne pojedinačno u četiri oka, kako je tražio AP. Dakle, AP je odbio zajednički sastanak. Ali tko laže, taj i krade. Već viđeno’, napisala je Ahmetović na Twitteru.


Podsjetimo, premijer je izjavio: ‘Ova ista plačljiva oporba, kad sam ih zvao nakon izbora 2020. u Vladu, ne u gužvu, u podrum u Slovensku, da se konzultiramo. Što su napravili? Odbili, neće razgovarati s premijerom, to je ekipa o kojoj govorimo’.

Andrej Plenković je hrvatski premijer
GORAN STANZL/PIXSELL 

Inače, ovo nije prvi put da je Ahmetović prozvala Plenkovića na Twitteru.

AP se ponaša poput ocvalog mafijaškog bossa kojemu samo iz sažaljenja još nisu rekli da je "out". Uspjelo mu je nemoguće - počeo je štetiti imidžu presuđene krim organizacije. Tko je mogao zamisliti groteskniju činjenicu?’, napisala je krajem siječnja.