Djevojka slovenskog premijera Roberta Goloba (56), Tina Gaber, opet se našla u središtu pozornosti. Na Instagramu je objavila snimku na kojoj se vozi u automobilu i nasmijano pjevuši hit 'Danas sam luda' naše legendarne pjevačice Josipe Lisac.

Tina Gaber u automobilu pjeva Josipu Lisac
Instagram 

Tinu na popularnoj društvenoj mreži prati više od 20 tisuća fanova, među kojima je i slovenski premijer, a ona prati i njega. 

Golob i 20 godina mlađa djevojka više se ne skrivaju pa su se nedavno zajedno pojavili na državnoj proslavi, odnosno na dodjeli Prešernovih nagrada. Voditeljica, poduzetnica i bivša Miss Hawaiian Tropic blistala je u bijeloj haljini, dok se premijer odlučio za crno, klasično odijelo.

Tina Gaber je nova partnerica slovenskog premijera Roberta Goloba
Borut Zivulovic/PIXSELL 

Podsjetimo, glasine su krenule nakon što su zajedno viđeni u trgovini namješta, a onda u Rimu na vatikanskom božićnom koncertu. Šuška se da je političar upoznao Tinu preko njezine sestre koja mu je prvo bila pomoćnica u jednoj tvrtki, a sad je zaposlena u kabinetu premijera.

Tina Gaber je nova partnerica slovenskog premijera Roberta Goloba
Instagram 

Tina je poznata i kao bivša djevojka slovenskog pjevača Jana Plestenjaka. Također, pisalo da je bila u vezi s bivšim slovenskim ministrom za promet, Patrikom Vlačičem. Golob je preko svog kabineta poručio kako nema namjere javno komentirati svoj privatni život. Donedavno je bio u braku s Janom Nemec s kojom ima dvoje djece, a i dalje nije poznato jesu li se službeno razveli.