Djevojka slovenskog premijera Roberta Goloba (56), Tina Gaber, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa sestrom i majkom. Fotografirale su se u restoranu i poljubile su majku od koje su očigledno naslijedile ljepotu.

Tina Gaber sa sestrom i majkom
Instagram 

Tinu na Instagramu prati više od 20 tisuća fanova, među kojima je i slovenski premijer, a ona prati i njega na toj društvenoj mreži.

Golob i 20 godina mlađa djevojka više se ne skrivaju pa su se nedavno zajedno pojavili na državnoj proslavi, odnosno na dodjeli Prešernovih nagrada. Voditeljica, poduzetnica i bivša Miss Hawaiian Tropic blistala je u bijeloj haljini, dok se premijer odlučio za crno, klasično odijelo.

Robert Golob i Tina Gaber više se ne skrivaju
Borut Zivulovic/PIXSELL 

Podsjetimo, glasine su krenule nakon što su zajedno viđeni u trgovini namješta, a onda u Rimu na vatikanskom božićnom koncertu. Šuška se da je 56-godišnjak upoznao Tinu preko njezine sestre koja mu je prvo bila pomoćnica jednoj tvrtki, a sad je zaposlena u kabinetu premijera.

Robert Golob i Tina Gaber više se ne skrivaju
Instagram 

Tina je poznata i kao bivša djevojka slovenskog pjevača Jana Plestenjaka. Također, pisalo da je bila u vezi s bivšim slovenskim ministrom za promet, Patrikom Vlačičem. Golob je preko svog kabineta poručio kako nema namjere javno komentirati svoj privatni život. Donedavno je bio u braku s Janom Nemec s kojom ima dvoje djece, a i dalje nije poznato jesu li se službeno razveli.