Početkom siječnja otkriveno je kako slovenski premijer Robert Golob ljubi bivšu misicu Tinu Gaber.

Premijer i 20 godina mlađa djevojka više se ne skrivaju, pa su se tako prošlog utorka pojavili zajedno na državnoj proslavi, odnosno na dodjeli Prešernovih nagrada. Voditeljica, poduzetnica i bivša Miss Hawaiian Tropic blistala je u bijeloj haljini, dok se premijer odlučio za crno, klasično odijelo.

Robert Golob i Tina Gaber potvrdili vezu
Borut Zivulovic/PIXSELL 

Podsjetimo, glasine su krenule nakon što su zajedno viđeni u trgovini namješta, a onda u Rimu na vatikanskom božićnom koncertu. Šuška se da je 55-godišnjak upoznao Tinu preko njezine sestre Urške koja mu je prvo bila pomoćnica jednoj tvrtki, a sad je zaposlena u kabinetu premijera.

Tina je poznata i kao bivša djevojka slovenskog pjevača Jana Plestenjaka. Također, pisalo da je bila u vezi s bivšim slovenskim ministrom za promet, Patrikom Vlačičem.

Robert Golob je slovenski premijer
Profimedia 

Na Instagramu je prati preko 19 tisuća fanova, među kojima je i slovenski premijer, a ona prati i njega na toj društvenoj mreži

Golob tada nije htio komentirati napise, a preko svog kabineta je poručio kako nema namjere javno komentirati svoj privatni život.

Podsjetimo, Golob je ranije bio u braku s Janom Nemec, no lani je objavljeno da se razvode i da će premijer nadalje živjeti sam s djecom.

Instagram Tina Gaber je djevojka slovenskog premijera